Fried Zsófia a Belső Értékeinket Kibontakoztató Egyesülettől havi rendszerességgel tart csoportot ellátottaink számára. A csoportokon olyan témák merülnek fel, melyek átszövik hétköznapjainkat és emberi kapcsolatainkat, mégsem figyelünk rájuk eléggé. Fokozott gond ez a pszichiátriai betegséggel élőknek. Zsófi már azzal is nagy segítséget nyújt a számukra, hogy segít olyan pozitív, belső értékeket és gondolatok találni, amik mindenkiben fellelhetőek, de gyakran nem értékeljük őket, vagy elsétálunk mellettük. Foglalkozásain legnagyobb erőt abban érezzük, hogy betegeink önbizalmat nyerhetnek belőle, több úton is. Egyrészt felfedezhetik, milyen értékek rejlenek bennük, és mai nagyon fontos, beteg társaikban is. Ezek az értékek, melyekre Zsófia a csoporton rámutat, függetlenek  a betegségtől, és mindenkiben fellelhetőek. A csoporton a közös beszélgetés és a hozzá adott ötletek is sokat segítenek, a komolyan vett gondolatok, érzések, ötletek rengeteg pozitív energiát adnak ellátottaink számára.

Időpont: minden hónap első csütörtökön 10.00-11.00 óra
Helyszín: 2. sz. telephely
Bp., VIII. ker. Kőbányai út 22.
Jelentkezés:
Szakács Melinda