Partnerek

A Moravcsik Alapítvány, a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közahasznú Nonprofit Kft. által, kiírt Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása című (kód: FOF2016) pályázat keretében 2016. december 2. és 2017 január 27. között rendezte meg a PsychArt24 - kiállítás egy művészeti maraton képeiből című programját az Alapítvány fenntartásában működő Budapest Art Brut Galériában (BAB Galéria, Bp. VIII. ker. Üllői út 60-62.).

A tárlaton a 2016. évi PsychArt24 művészeti maratonon készült művekből, a BAB Galéria Művészeti Tanácsának tagjai által kiválasztott 60 db. alkotás került bemutatásra. Ez az anyag jól reprezentálta az alkotások és az alkotók sokszínűségét.

A 2010 óta, minden év szeptemberében megszervezésre kerülő PsychArt24 művészeti maraton célja ebben az évben is a közös festés öröme, az értékteremtés képességének megélése és az egymás iránti elfogadás bemutatása volt. A rendezvény alatt ennek pozitív hatása már megmutatkozott. Az akkor készült alkotások bemutatása, szakmai méltatása újra felidézte az esemény kellemes hangulatát és mindez tovább erősítette közösségépítő erejét.

A tárlatot dr. Fabényi Júlia, a Ludwig Múzeum igazgatónője nyitotta meg, dr. Simon Lajos, a Moravcsik Alapítvány Kuratóriumának elnöke köszöntését követően.

Fotóalbum