Moravcsik Alapítvány  2018 évében is megrendezi a 2011-ben útjára indított Ki mit tud? országos tehetségkutató vetélkedőjét. Hagyományokkal bíró rendezvényünk elsődleges célja, hogy lehetőséget nyújtsunk ellátottainknak tehetségük, értékeik megmutatására, a kreatív kifejezés legkülönbözőbb területein, ezzel elősegítve a felkészülés során az egyéni készségek, képességek fejlesztését, melyek komplex módon szolgálják a fogyatékossággal élő, ám bizonyos területeken kiemelten tehetséges emberek keresésének, azonosításának, fejlesztésének célját.

Szándékunk továbbá meglévő partneri kapcsolataink erősítése és új együttműködések kialakítása. A rendezvény kiváló lehetőség szakmai eszmecserék, közösségi és szociális kapcsolatok erősítésére, barátságok kialakítására.

Keressük azokat a szerepelni vágyó, pszichiátriai betegséggel élő embereket és az őket segítő vagy befogadó közösségeket, akik szívesen megmutatnák tehetségüket egymás és a közönség előtt.

Az érdeklődés és részvétel folyamatos növekedése miatt területi elődöntőt szerveztünk Mohács, Eger, Budapest és Sopron helyszínekkel.

Az elődöntőn a zsűri által kiválasztott produkciók kerülnek a budapesti országos döntőbe.

A Döntő helyszíne: Ferencvárosi Művelődési Központ

Időpontja:               2018. 05. 18.
Regisztráció:           9.00 órától
Megnyitó:                9.30